[Afisz. Incipit:] Zrzeszenie Studentów Polskich organizuje ... eliminacje wojewódzkie studenckich zespołów świetlicowych. (Gdańsk : [wydawca nieznany], 1955)
Afisz informujący o eliminacjach w sali Zakładowego Domu Kultury Stoczni Gdańskiej 26.04.1955 r.
Keywords: Zrzeszenie Studentów Polskich; 1901-2000; Życie muzyczne; Gdańsk (woj. pomorskie); Druki ulotne