W obliczu cudu - Walusiak, Dariusz; Liśkiewicz, Zbigniew; Popławska, Beata; Rymski, Roman; DAW Production; Dom Wydawniczy "Rafael". (Kraków : Dom Wydawniczy Rafael, 2005)
Relacje świadków z wydarzenia tzw. "cudu łez" w Archikatedrze w Lublinie (3 lipca 1949) i późniejszych prześladowań uczestników uroczystości religijnych przez władze PRL w tym mieście.
Dodatek do książki Kościół w godzinie próby : 1945-1989 : nieznane dokumenty / Marcin Kapusta.
Film dokumentalny.
Na etykiecie płyty : Z archiwum UB i SB.
Zdjęcia : Zbigniew Liśkiewicz i Dariusz Walusiak ; oprawa muz. Beata Popławska ; kierownik prod.: Roman Rymski ; produkcja DAW Production.
VCD.
Keywords: Maryja -- (Matka Jezusa Chrystusa) -- kult -- Polska -- Lublin; Prześladowania -- Polska -- Lublin -- 1945-1970.; Służby wywiadowcze -- Polska -- 1945-1970.; Lublin (Polska) -- życie religijne -- 1945-1970.