Sopot, ulica Niepodległości 863 / Włodzimierz Nieżywiński fotoreporter. - Nieżywiński, Włodzimierz (1923-1983) (1979)
Przedstawia kamienice na skrzyżowaniu ulic Niepodległości i Podjazd (nie nr 863) w Sopocie, 1979 rok.