Exlibris Galambos Ferenc - Del Grosso, Amleto (1909-1984); Galambos, Ferenc (1910-1988). ([S. l., 1965)
Przedstawia cztery stojące nagie kobiety. U dołu czerwony napis: Exlibris Galambos Ferenc.
Na odwrocie nazwisko aut. technika graf. i data.
Keywords: Ekslibrisy -- 20 w