[Afisz. Incipit] Obwieszczenie w związku z trzecią rocznicą odzyskania m. Lęborka ... (Lębork : [wydawca nieznany], 1948)
Afisz informujący o obchodach 14.03.1948 r.
Keywords: Lębork (Polska) -- 1945-1970 -- druki ulotne; Druki ulotne -- 1945-1970.