Ex Libris Otto Oppenheimer FH. - Hollenberg, Felix (1868-1945) (1910)
W podwójnej ramce przedstawia krajobraz, na pierwszym planie wijąca się rzeka, w głębi zabudowania i kościół. Napis w ramkach między gałązkami, u góry: Ex Libris, u dołu: Otto Oppenheimer. Sygn. aut. i data w obrębie kompoz.