[Afisz. Incipit] Polski Związek Zachodni organizuje w dniu 13 kwietnia 1947 r. [...]. (Lębork : [wydawca nieznany], 1947)
Afisz informujący o zjeździe Polaków autochtonów w Lęborku.
Keywords: Lębork (Polska) -- 1945-1970 -- druki ulotne; Lębork (Polska) -- 1945-1970 -- źródła