Winter 1929-1930 / Eduard Griese Pelz-Specialhaus. (s.n., 1930)
Katalog handlowy z kolekcją na zimę 1929-1930 zakładu kuśnierskiego w przedwojennym Gdańsku ; znajdował się na Gr. Scharmachergasse (Kołodziejska) 4.