Winter 1929-1930 - Eduard Griese Pelz-Specialhaus. ([Gdańsk : s.n., 1930)
Katalog handlowy z kolekcją na zimę 1929-1930 zakładu kuśnierskiego w przedwojennym Gdańsku ; znajdował się na Gr. Scharmachergasse (Kołodziejska) 4.
Data i miejsce wyd. na podst. treści.
Keywords: Futra -- Polska -- Gdańsk -- 1900-1945 -- katalogi; Sklepy -- Polska -- Gdańsk -- 1900-1945.; Katalogi handlowe -- Polska -- Gdańsk -- 1900-1945.