[Afisz. Incipit] Klub Lietracki w Sopocie ... wieczór literacko-artystyczny Zwycięstwo pieśni ... ([wydawca nieznany], 1947)
Afisz informujący o wieczorze w Grand Hotelu w Sopocie, 7.12.1947. Wystąpili: Chór Cecylia, Kazimierz Barnaś, Włodzimierz Wnuk.