Iwan Wyrypajew - Tlen / projekt plakatu Piotrek "Jepe" Rajkowski ; Teatr Wybrzeże. - Rajkowski, Piotr (Teatr Wybrzeże, 2003)
Plakat polskiej prapremiery 18.10.2003 r. Reżyseria: Agnieszka Olsten, scenografia: Teodor Sobczak. Na plakacie wykorzystano fragmenty projektu scenografii.