Iwan Wyrypajew - Tlen - Rajkowski, Piotr; Teatr Wybrzeże (Gdańsk). (Gdańsk : Teatr Wybrzeże, 2003)
Plakat polskiej prapremiery 18.10.2003 r. Reżyseria: Agnieszka Olsten, scenografia: Teodor Sobczak. Na plakacie wykorzystano fragmenty projektu scenografii.
Keywords: Teatr Wybrzeże (Gdańsk) -- plakaty; Teatr "Wybrzeże" (Gdańsk); 2001-; Plakaty -- 1990-.; Plakat teatralny