[Druk ulotny. Incipit] Społeczno-Obywatelska Liga Kobiet w Gdyni zaprasza [...] / Społeczno-Obywatelska Liga Kobiet w Gdyni. ([wydawca nieznany], 1946)
Druk ulotny zapraszający na spotkanie w związku ze zbliżającym się referendum.