[Druk ulotny. Incipit] Społeczno-Obywatelska Liga Kobiet w Gdyni zaprasza [...] / Społeczno-Obywatelska Liga Kobiet w Gdyni. - Społeczno-Obywatelska Liga Kobiet (Gdynia). (Gdynia : [wydawca nieznany], 1946)
Druk ulotny zapraszający na spotkanie w związku ze zbliżającym się referendum.
Keywords: Referendum -- Polska -- 1946 -- druki ulotne; Gdynia (Polska) -- 1945-1970 -- druki ulotne; Gdynia (Polska) -- 1945-1970 -- źródła