Ex Libris Cecylii Dunin [Zbigniew Dolatowski]. - Dolatowski, Zbigniew (1927-2001) (1966)
Przedstawia siedzącą postać z żaglówką w rękach, wokoło fruwają ptaki. Z lewej strony napis: Ex Libris Cecylii Dunin. Sygn. aut. w obrębie kompoz., pod wyobrażeniem autograf aut.