Wystawa Grafika gdańska XVII-XX w : w ramach obchodu 500 lecia powrotu Gdańska do Polski / Napieralski W. - Napieralski, Walter (1929-1978) ([wydawca nieznany], 1955)
Plakat informujący o wystawie czerwiec-lipiec 1955 w Strzelnicy św. Jerzego w ramach obchodu 500-lecia powrotu Gdańska do Polski. Na druku: odbijany drzeworyt.