Podczas ekshumacji zwłok pomordowanych [...]. (Wejherowo : [s.n.], 1946)
Afisz inf. o uroczystościach pogrzebowych Franciszka Donarskiego 24.10.1946.
Keywords: Donarski, Franciszek -- (?-1939).; Wielka Piaśnica, Zbrodnia (1939-1940) -- druki ulotne; Wojna światowa (1939-1945) -- okrucieństwa -- Polska -- Kaszuby (region).; Wojna światowa (1939-1945) -- okrucieństwa -- Polska -- Pomorze Gdańskie (region).; Wojna światowa (1939-1945) -- okrucieństwa -- Polska -- Wejherowo (region).