Porwanie Sabinek - Franz Paul Schönthan / Cz. Smoleński. - Smoleński, Czesław (1935- ). (Operetka Wrocławska, 1986)
Plakat premiery w reżyserii Bogusławy Czosnowskiej, która miała miejsce 22.11.1986 r. w Operetce Wrocławskiej. Na plakacie na różowym tle mężczyzna we fraku i cylindrze.