Ex Libris Prof. Pavl Pfister XVII Congrès International De L'Exlibris Lugano 1978 / [J. Drużycki]. - Drużycki, Jerzy (1930-1995) (1978)
Przedstawia karty na tle serca z zatkniętą w nie flagą Szwajcarii, u góry po lewej stronie napis: XVII Congrès International De L'Exlibris Lugano 1978. Poniżej serca napis: Ex Libris Prof. Pavl Pfister. Autograf aut. ołówkiem pod kompoz.