[Ulotka. Incipit] Materiały budowlane ... po cenach państwowych prowadzi stale na skladzie Kwidzyńska Spólka Przemyslowo-Handlowa ... ([wydawca nieznany], 1947)
Ulotka z wykazem materiałów budowlanych w składzie nr 257 w Kwidzynie przy ul. Mazurskiej 2/4.