Ex Libris Jerzego Fusieckiego jms. - Szancer, Jan Marcin (1902-1973) (1942)
Na pierwszym planie sosna i góral z ciupagą w ręku, w głębi pagórki i kościółek drewniany w dolinie, napis u góry: Ex Libris, u dołu: Jerzego Fusieckiego. Monogram aut. jms w obrębie kompoz.