[Wykopki na Kociewiu] / fotografia M. Ryczkowski. - Ryczkowski, Marek (Miesięczna Kronika Fotograficzna. Województwo Gdańskie, 1979)
Przedstawia młodzież ze Starogardu Gdańskiego na wykopkach, 1979 r.