[Wykopki na Kociewiu] - Ryczkowski, Marek; Krajowa Agencja Wydawnicza (1974-2004). (Gdańsk : Krajowa Agencja Wydawnicza, 1979)
Przedstawia młodzież ze Starogardu Gdańskiego na wykopkach, 1979 r.
Opis pod zdjęciem: Uczniowie miejskich szkół podstawowych pomagają rolnikom w wykopkach ziemniaków na polach należących do Kombinatu Kociewie w Starogardzie Gdańskim.
Tytuł nadany przez katalogującego na podstawie opisu pod zdjęciem i przedstawienia.
Keywords: Rolnictwo -- Polska -- 1970-2000 -- fotografie; Fotografie -- Polska -- 1970-.; Polska -- 1970-2000 -- fotografie; Kociewie (Polska ; region) -- fotografie