Russkìj voênnij korabl´, idi ...! ([Miejsce nieznane] : Ukrpošta, 2022)
Na druku: ukraiński żołnierz pokazuje środkowy palec rosyjskiemu okrętowi wojennemu.
Keywords: Inwazja Rosji na Ukrainę (2022) -- druki ulotne; Ukraina -- 21 w. -- karty pocztowe; Karty pocztowe -- 1990-.