Zoppot Die Erlöserkirche vom Schwedenhof gesehen / Photogr. J. Faltin. - Faltin, John (1846-1918) ([s. n., 1900)
Przedstawia kościół św. Jerzego, dawniej Zbawiciela ujęty od strony Dworu Francuskiego (dawniej Szwedzkiego), ok. 1900 r.