Obwieszczenie w sprawie fotografowania na obszarze miasta. (Sopot : [s.n.], 1946)
Afisz inf. o przepisach zw. z fotografowaniem z kwietnia 1946 r.
Keywords: Fotograficy -- Polska -- Sopot -- 1945-1970 -- druki ulotne; Sopot (Polska) -- 1945-1970 -- druki ulotne; Sopot (Polska) -- 1945-1970 -- źródła