[Afisz teatralny. Incipit:] Koło Dramatyczne przy Związku Byłych Więźniów Politycznych "Miłośnicy Sceny" odegra ... "Koniec Świata" ... (Elbląg : [wydawca nieznany], 1948)
Afisz informujący o przedstawieniu 14.03.1948 r. Teatr Miejski w Elblągu. Reżyseria Bronisław Romaniszyn.
Keywords: Teatry -- Polska -- 1945-1970 -- druki ulotne; Elbląg (Polska) -- 1945-1970 -- druki ulotne; Afisze -- 1945-1990.