[Ansicht d. Häuser Gr. Gerbergasse 6/7. 1874-1924] / MM. - Muttray, Maria (18..-19..) (1924)
Przedstawienie domów - siedziby gdańskiej firmy dostawczej "Emil A. Baus" w roku 1874 i 1924 (kompozycja jest poświęcona pięćdziesięcioleciu firmy). Istnieją dwa stany tej grafiki.