Balladyna : tragedia w 5 aktach Juliusza Słowackiego / Miejski Teatr "Wybrzeże". ([wydawca nieznany], 1947)
Program teatralny premiery 27.10.1947 r. z okazji Inauguracji Sezonu 1947/48. Reżyseria, inscenizacja i dekoracje: Iwo Gall.