Balladyna : tragedia w 5 aktach Juliusza Słowackiego - Miejski Teatr "Wybrzeże" (Gdynia). (Gdynia : [wydawca nieznany], 1947)
Program teatralny premiery 27.10.1947 r. z okazji Inauguracji Sezonu 1947/48. Reżyseria, inscenizacja i dekoracje: Iwo Gall.
Na okładce: Miejski Teatr "Wybrzeże" Gdynia pod art. kier. Iwo Galla Sezon II 1947/1948.
Keywords: Gall, Iwo -- (1890-1959) -- druki ulotne; Miejski Teatr "Wybrzeże" (Gdynia) -- programy; Teatr "Wybrzeże" (Gdańsk); Program teatralny; Programy teatralne -- Polska -- Gdynia -- 1945-1970.; Druki ulotne -- Polska -- Gdynia -- 1945-1970.