[Ulotka. Incipit] Na rzecz budowy kościoła św. Stanisława we Wrzeszczu urządza Towarzystwo Śpiewacze "Moniuszko" i Koło Miłośników Sceny ... wieczór słowa i pieśni. ([wydawca nieznany], 1926)
Ulotka informująca o występach artystycznych 7.03.1926 r. w sali Stoczni Gdańskiej.