Verordnung = Rozporządzenie / Brandis. - Brandis, Cordt von (1888-1972) ([s.n.], 1915)
Rozporządzenie niem. władz okupacyjnych w mieszkańców Grodna i okolic z 14.11.1915 r. dot. zakupu lub wymiany towarów spożywczych.