[Afisz. Incipit:] Klub Studentów "ŻAK" zaprasza na Spotkania Teatrów Alternatywnych p.t. Wokół Bruno Schulza ... ([wydawca nieznany], 1990)
Afisz informujący o wydarzeniu, w ramach którego wystąpiły: Teatr Cogitatur (Katowice), Teatr Drabina (Lublin) i Teatr Stajnia Pegaza (Sopot).