33. Stiftungsfest : Sonnabend, den 17. Oktober d. Js. / Gesangverein "Sängergruß". ([s.n., 1926)
Program wieczoru artystycznego, który miał miejsce w Gdańsku na Siedlcach 17 października 1926 lub 1927 r.