Telegram w związku ze zbliżającą się zimą [...]. ([S.l. : s.n., 1981)
Afisz NSZZ Solidarność inf. o możliwości kupna drzewa opałowego.
Keywords: Niezależny Samorządny Związek Zawodowy "Solidarność" -- druki ulotne