[Ulotka. Incipit] Feierstunde anlässlich der 230. Wiederkehr des Geubrtstages Friedrich des Grossen. ([wydawca nieznany], 1942)
Ulotka informująca o koncercie w sopockim domu Zdrojowym (Sala Czerwona) 25 stycznia 1942 r. z okazji rocznicy urodzin Fryderyka Wielkiego.