[Afisz. Incipit] Miejska Szkoła Muzyczna w Wejherowie ... przyjmuje wpisy na nowy rok szkolny 1948/49 ... ([wydawca nieznany], 1948)
Afisz informujący o zapisach do klas fortepianu, skrzypiec, śpiewu i instrumentów dętych.