Polski Nietzsche - Łukosz, Jerzy (1958- ). (2003)
Recenzja książki: Friedrich Nietzsche i pisarze polscy : praca zbiorowa / pod redakcją Wojciecha Kunickiego ; przy współpracy Krzysztofa Polechońskiego. Poznań, 2002.
Tytuł nagłówkowy.
Keywords: Książki -- recenzje -- 1990-.