[Afisz. Incipit] Państwowe Przedsiębiorstwo Krawiecko-Kuśnierskie urządza ... uniwersalny pokaz mody ... ([wydawca nieznany], 1953)
Afisz informujący o pokazie mody w sopockim Grand Hotelu, 5-6 sierpnia 1953 r.