Sezon łososiowy się rozpoczął / Włodzimierz Nieżywiński fotoreporter. - Nieżywiński, Włodzimierz (1923-1983) (1979)
Przedstawia wędkarza Mariana Gaszewskiego ze Świbna z dwoma dużymi łososiami, 06. 11. 1979 r.