Sopot : ulica Powstańców Warszawy vis á vis Grand Hotelu / Włodzimierz Nieżywiński fotoreporter. - Nieżywiński, Włodzimierz (1923-1983) (1977)
Przedstawia budynek w Sopocie przy ulicy Powstańców Warszawy na przeciwko Grand Hotelu, 1977 r.