[Afisz. Incipit:] Międzynarodowe spotkanie towarzyskie w zapasach Pomorze - Wybrzeże. (Gdańsk : [wydawca nieznany], 1950)
Afisz informujący o zawodach 15.07.1950 r. w Gdańsku-Wrzeszczu.
Keywords: 1901-2000; 1945-1989; Zapasy (sport); Gdańsk (woj. pomorskie); Druki ulotne