Ex libris Andrzej Stachecki / Józef Józak. - Józak, Józef (1951- ). (1981)
W dolnym prawym rogu zarys fragmentu kamery filmowej, przez środek napis: Ex libris Andrzej Stachecki. Sygnatura artysty w obrębie kompozycji, pod wyobrażeniem ołówkiem autograf artysty.