[Afisz. Incipit] Wojewódzki Komitet Chopinowski i O.R.Z.Z. urządza ... Koncert Chopinowski ... ([wydawca nieznany], 1949)
Afisz informujący o koncercie 14.09.1949 r. w sali Domu Kultury w Starogardzie.