Ex Libris Di. de St. Maurice in suprema Rationum Curia presidis In Solitudine Solamen. - Pecquot de St. Maurice, Pierre-Claude (1687-1759) (1700)
Ukoronowana owalna czteropolowa tarcza herbowa podtrzymywana przez dwa lwy oparte na konsoli, na której umieszczono tablicę z napisem: Ex Libris Di. de St. Maurice in suprema Rationum Curia presidis. Nad herbem girlanda z kwiatów przewiązana wstążką, na banderoli napis: In Solitudine Solamen.