Ex. Libris. Adama. Młodzianowskiego / Jerzy Jarnuszkiewicz. - Jarnuszkiewicz, Jerzy (1919-2005) (1943)
W owalnym otoku z napisem "Ex. Libris. Adama. Młodzianowskiego" stojąca naga kobieta. Sygnatura artysty w obrębie kompozycji.