Ez A Könyv Bottlik Dezsö Dr. É / Bottlik. - Bottlik, Tibor (1884-1974) (1905)
W ozdobnym obramowaniu mężczyna siedzący na ziemi, przed nim stoi marabut, na ramce napis: Ez A Könyv Bottlik Dezsö Dr. É. Sygnatura artysty monogram TB w obrębie kompozycji.