Ex lib. Gianni Mantero - Didelyte, Gražina (1938-2007).; Mantero, Gianni (1897-1985). ([S. l., 1972)
Przedstawia kapitel kolumny, niżej wijący się napis: ex lib. Gianni Mantero. Pod wyobrażeniem ołówkiem autograf aut.
Na odwrocie nazwisko aut., technika graf., data wg inw. zbioru ekslibrisów.
Keywords: Ekslibrisy -- Litwa -- 1945-1990.