Danzig : Hundegasse 11 u. 12. - Verlag W. F. Burau (Gdańsk).; Gottheil & Sohn. (Danzig : Verlag W. F. Burau, 1910)
Przedstawia kamienice nr 11-12 przy ulicy Ogarnej w Gdańsku, około 1920 rok.
Tytuł na stronie ilustracyjnej, autor i wydawca na stronie korespondencji, data według działalności wydawcy i przedstawienia.
Fot.Gd.
Keywords: Ulica Ogarna (Gdańsk, Polska) -- karty pocztowe; Gdańsk (Polska) -- 1900-1945 -- karty pocztowe; Karty pocztowe -- 1900-1945.