Luigi Pirandello - Żywa maska = (Enrico IV) / Teatr Ziemi Gdańskiej. (Teatr Ziemi Gdańskiej, 1969)
Program teatralny premiery, która miała miejsce 19.04.1969 r. w Wejherowie. Reżyseria: Janina Orsza-Łukasiewicz, scenografia: Zdana Jasińska.